reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

23 Şubat 2016 Salı

Joliess üyeliği nasıl iptal edilir , Joliess aboneliği nasıl iptal edilir , Joliess nedir , Joliess üyeliği , Joliess para alıyor

Merhabalar , benim kullandığım Turkcell hattım’da haberim olmadan Joliess üyeliği yapılmış bu nedir? bilginiz var mı ? teşekkürler. mail yolu ile gönderilmiş olan bu soru’da biraz araştırmalar yaparak kullanıcımıza bilgilendirilme yapılmıştır.

Joliess aboneliği , genel bir arama yaptığımda Avea , Turkcell gibi hatlar’da bilgi dışında yapılan bir üyelik ve faturanıza yansıyan bir ücretlendirme alınmaktadır. Bilinç dışı yapılıyor dedim ama bu tür abonelik durumlarından mobil telefonlarda gezinirken istemsizce reklamlara veya linkleri açtığınızda bu tür abonelikler olmaktadır.

Bu konu’da daha önceden video veya haber sitelerine üye olunduğu gibi joliess aboneliği olunmaktadır. şimdi bunun için Joliess aboneliğini iptal etmek için bulunduğunuz gsm operatörlerini arayarak bu üyeliğiniz iptal edebilirsiniz.

NOT : Joliess Sitesinin haberdata.com  la Yakından – Uzaktan hiç Bir Akalası Yoktur. Burada sadece Bilgi Amaçlı olarak şikayeti ve sıkıntısı olan ziyaretçilere yardımcı olmak amaçlı yazılmıştır.

Arama Tags & Etiket ;

Joliess üyeliği nasıl iptal edilir , Joliess aboneliği nasıl iptal edilir , Joliess nedir , Joliess üyeliği , Joliess para alıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri